Saturday, April 19, 2008

Idol i Karlstad

Under dagen har det varit audition för Idol inne i Karlstad. Under samma tillfälle befann jag och några skolkamrater oss inne i Karlstad för att -som det kallas- "köpa spånk". Det var mycket underhållande att upptäcka att varenda tonåring med taskig självkännedom och underligt utseende i Värmland hade krypit fram ur sina hålor och rörde sig på Karlstads gator. Det som alla hade gemensamt var att de hade en nummerlapp på bröstet, och tårar i ögonvrårna. Vi passerade en tjej som pratade med en vän i mobiltelefon och försökte uppenbarligen trösta denna efter en sågning. "Du ser jättebra ut, du sjunger jättebra", sa hon.

Tidigare under dagen filmade jag en föreläsning av en kvinna som jobbat som ambassadör i Zimbawe. Hon berättade om hur presidenten Mugabe motarbetade demokratin i landet. Under dagen så har rösterna i presidentvalet börjats räkna om med taktiken att man torterar valarbetare så att presentera fixade siffror.

Du ser jättebra ut. Du sjunger jättebra.

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Placa de Vídeo, I hope you enjoy. The address is http://placa-de-video.blogspot.com. A hug.